XIV Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic

Cerdanya, POSTPOSAT
Seu: Palau de Congressos i Esports d’Alp

__________________________________________________________________________________________________________________________

27/03/2020

AVÍS IMPORTANT!

Us comuniquem que amb motiu de la crisi del coronavirus SARS-CoV-2 s'ha postposat la celebració del XIV CONGRÉS CATALÀ DE CIÈNCIES DE LABORATORI CLÍNIC de la Cerdanya.

Us informarem de la nova data tan aviat com sigui possible.

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Consulteu AQUÍ EL PROGRAMA del XIV Congrés Català de l'ACCLC.

 

Ja us podeu inscriure omplint el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ I ALLOTJAMENT.

 

OBERT EL PERÍODE D'ENVIAMENT DE RESUMS DELS TREBALLS EN FORMAT PÒSTER! 

Enguany i com a novetat, els resums s'han de penjar a la PLATAFORMA que trobareu en aquest enllaç. Aquesta plataforma permetrà mantenir l'anonimitat dels pòsters en tot el procés de revisió fins a escollir els 10 pòsters finalistes per a presentació oral a la Sessió de Comunicacions Lliures del congrés, el divendres dia 12 de juny de 12:30 a 14:00h.

PREMIS! Entre els 10 pòsters finalistes, s'atorgarà un primer premi per valor de 500 €, un segon premi per valor de 400 € i un tercer premi per valor de 300 €, gentilesa dels col·legis professionals, que seran lliurats al sopar del Congrés del mateix divendres 12 de juny.

A més a més, de la resta de pòsters no seleccionats per comunicació oral, també se'n seleccionaran uns quants per a ésser exposats a peu de pòster a la Sessió de discussió de pòsters, que tindrà lloc el divendres dia 12 de juny de 15:15 - 16:30h. Aquests pòsters comentats s’agruparan per àrees temàtiques i s’exposaran sota la coordinació d’un moderador. 

 

Us hi esperem!