OBERT EL TERMINI D'ENVIAMENT DE PÒSTERS PEL XIV CONGRÉS CATALÀ!

27/02/2020

Aquest any donem més visibilitat als treballs presentats al Congrés amb una doble sessió de pòsters: la sessió de comunicacions lliures on els 10 millors treballs seran exposats oralment i optaran a 3 premis, i la sessió de discussió a peu de pòsters

 

Ja podeu enviar els resums dels vostres treballs per a format póster per presentar-los en el proper congrés català a la Cerdanya.

Enguany i com a novetat els resums s'han de penjar a la plataforma que trobareu en aquest enllaç. Aquesta plataforma permetrà mantenir l'anonimitat dels pósters en tot el procés de revisió fins a escollir els 10 pósters finalistes per a presentació oral a la Sessió de Comunicacions Lliures del congrés, el divendres dia 12 de juny de 12:30 a 14:00h.

PREMIS! Entre els 10 pósters finalistes, s'atorgarà un primer premi per valor de 500 €, un segon premi per valor de 400 € i un tercer premi per valor de 300 €, gentilesa dels col·legis professionals, que seran lliurats al sopar del congrés del mateix divendres 12 de juny.

A més a més, de la resta de pósters no seleccionats per comunicació oral, també se'n seleccionaran uns quants per a ésser exposats a peu de póster a la Sessió de discussió de pòsters, que tindrà lloc el divendres dia 12 de juny de 15:15 - 16:30h. Aquests pòsters comentats s’agruparan per àrees temàtiques i s’exposaran sota la coordinació d’un moderador. 

PLATAFORMA PER L'ENVIAMENT DE RESUMS DELS PÓSTERS