VIII Curs d’Actualització en Ciències de Laboratori Clínic (2019-2020)

Activitat organitzada per la Secció de Gestió i Qualitat de l’ACCLC
Aula virtual COFB

0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Es reprenen les sessions del VIII Curs d'Actualització en Ciències del Laboratori Clínic que van ser ajornades per la situació d'emergència sanitària de la Covid-19.

Les sessions es desenvoluparan a través de les aules virtuals del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Uns dies abans de la sessió, rebreu les instruccions i l’enllaç perquè us podeu connectar i seguir la sessió en directe. Podeu consultar el nou programa aquí.

Us hi esperem!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Programa inicial del VIII Curs d`actualització en ciències de laboratori clínic (2019-2020)

 

Instruccions de com dur a terme la inscripció al VIII Curs d’Actualització en Ciències de Laboratori Clínic per als membres de l’ACCLC:

1) Per accedir a la inscripció al VIII Curs d’Actualització en Ciències de Laboratori Clínic premeu aquí

2) Fer clic a “Inscriu-te”

3) Ompliu les vostres dades personals (Nom, primer cognom, segon cognom, tipus de document, NIF/DNI/Passaport, sexe, any de naixement, domicili, població, CP, província, país, telèfon, mòbil, e-mail i repetir e-mail).

4) A la casella corresponent a CUPÓ escriure ACCLC i clicar a comprovar cupó on apareixerà la llegenda: “Inscripció gratuïta”

5) Seleccioneu la casella “Accepto termes i condicions Termes i condicions”.

6) Cliqueu sobre la icona “Inscriu-te”. Apareixerà un missatge comunicant-vos que la inscripció ha sigut rebuda correctament.